Ana Birchall, reacție după scrisoarea lui Corneliu Vadim Tudor - EXCLUSIV

Corneliu Vadim Tudor, după problemele generate de articolele calomnioase publicate în ziarele sale, acuză PSD că vrea să-i lase copiii fără casă şi îi cere ajutorul preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz. 

Corneliu Vadim Tudor i-a trimis liderului european o scrisoare deschisă în care îi cere să intervină în favoarea sa, pentru ca Ana Birchall și Codrin Ștefănescu să renunţe la pretenţii.

Contactată de DC News pentru a comenta scrisoarea președintelui PRM, deputatul PSD Ana Birchall a declarat: "Orice decizie a unei instanțe din România - care este definitivă și executorie - nu trebuie comentată, ci trebuie pusă în aplicare. Altceva nu am ce să comentez legat de domnul Corneliu Vadim Tudor. Este de notorietate că dânsul a dus o campanie de denigrare a mea și nu este deloc adevărat ce susține în respectiva scrisoare, dar nu vreau să intru într-o dispută pentru că disputa pe care am avut-o cu dânsul a fost tranșată în instanțele de judecată. Vă garantez că această hotărâre definitivă și irevocabilă va fi pusă în executare până la ultimul leuț, iar banii vor ajunge sub forme de burse la niște copilași".

(w670)

Amintim că în aprilie 2015, deputatul PSD Ana Birchall a declanșat procedura de executare silită a lui Corneliu Vadim Tudor după ce instanța l-a obligat pe liderul PRM să plătească 40.000 de euro daune morale.

Fondatorul Partidului România Mare a fost obligat de instanță "să plătească reclamantei 40.000 Euro (...), reprezentând daune morale pentru atingerea adusă dreptului la onoare, reputaţie şi imagine, precum şi dreptului la viaţă privată şi familie". În plus, Corneliu Vadim Tudor trebuie "să înlăture" din publicaţiile sale toate articolele referitoare la deputată. Decizia instanţei vine la doi ani după ce Ana Birchall a cerut daune în instanţă, urmarea mai multor articole defăimătoare publicate de Corneliu Vadim Tudor.

VEZI AICI SCRISOARE TRANSMISĂ DE VADIM TUDOR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel