Corneliu Vadim Tudor se plânge la Bruxelles: "Vor să fure casa copiilor mei"

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, are probleme mari cu procesele de calomnie care i-au adus decizii pentru plata unor despăgubiri. În acest sens, liderul PRM cere, printr-o scrisoare deschisă, sprijinul preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz.

"Scrisoare Deschisă adresată socialistului Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European

PSD – UN PARTID PUTRED DE CORUPT, CARE CALCĂ PE CADAVRE ŞI ÎNCEARCĂ SĂ FURE CASA COPIILOR MEI

Stimate domnule Martin Schulz,

am fost colegi, timp de 5 ani, în Parlamentul European. La încheierea mandatului meu, în mai 2014 (cînd am fost împiedicat să mai intru în PE, prin aranjamentul – blatul – dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu), aţi avut amabilitatea să-mi trimiteţi o scrisoare de mulţumire şi de apreciere a activităţii mele. Am pus-o în ramă şi o ţin la vedere, în biroul meu de şef al publicaţiilor „România Mare" şi „Tricolorul". De ce vă scriu? Pentru a vă semnala un abuz incalificabil săvîrşit de Partidul Democraţiei Sociale din România, membru al Internaţionalei Socialiste, aflat la guvernare. În urma unor articole apărute în publicaţiile mele, şi care nu au fost scrise de mine, doi fruntaşi ai acestei formaţiuni, pe nume Codrin Ştefănescu şi Ana Birchall, m-au dat în judecată.

Citește și: Corneliu Vadim Tudor, executat silit de un deputat PSD

Deşi eu le-am oferit, în mod democratic, un Drept la Replică, aceştia au refuzat (?!). Prin tot felul de manevre dubioase, eu n-am fost înştiinţat de cele două procese şi le-am pierdut, prin lipsă de apărare. Menţionez că PSD deţine toate pîrghiile Puterii, în primul rînd Ministerul Justiţiei, Ministerul de Interne şi Parchetul General, aşa că orice nelegiuire e posibilă. Acum, fiecare dintre cei doi îmi cere despăgubiri uriaşe – bani pe care un om integru, ca mine, nu-i are, mai ales pe aceste vremuri de criză. Urmarea? Amîndoi au recurs la serviciile unui Birou de Executori Judecătoreşti – Dobra, Coşereanu şi Asociaţii (firmă apropiată de Mafia PSD) – care s-a făcut stăpîn pe casa de 4 camere, unde locuim eu şi familia mea din 1990 şi pînă acum, prin urmare de 25 de ani. Numai că această casă modestă NU este a mea, ci a uneia dintre fiicele mele, căreia i-am donat-o cu 5 ani în urmă (în 2010), înainte de orice proces. Mai mult decît atît, dar Legea a fost interpretată eronat de aceşti portărei, direct interesaţi să cîştige, şi ei, o parte din sumă: nimeni nu se poate face stăpîn pe un bun care are un alt proprietar. Modificarea Legii a fost făcută cu mulţi ani după ce eu i-am donat casa fiicei mele – e vorba, deci, de principiul ne-retroactivităţii Legii, de care aceste complicităţi mafiote NU au ţinut cont. Prin urmare, în România condusă de social-democraţi, pentru un articol de presă îţi este aruncată în stradă familia (?!). Asta e protecţia socială de care face atîta caz mişcarea socialistă europeană? Aşa o fi şi în Germania? Nu cred.

Citește și: Corneliu Vadim Tudor: Ei sunt cele șapte obsesii ale televiziunilor din România

Domnule preşedinte, dacă acest PSD calcă pe cadavre în ţara mea, măcar pe plan internaţional să-i fie ruşine. În eventualitatea că veţi lăsa acest partid-mamut, plin de puşcăriaşi sau de urmăriţi penal, să taie şi să spînzure în România, imaginea Internaţionalei Socialiste va fi grav compromisă. Eu, unul, respect deciziile Justiţiei, mai ales că multe din legile actuale sînt şi rodul muncii mele, de vicepreşedinte al Senatului României – dar ştiţi foarte bine cum merg lucrurile aici, într-o ţară balcanică, unde se cere şpagă şi în cimitir, şi în saună – fie bani, fie tablouri, fie caltaboşi, orătănii şi băutură, fie favoruri sexuale. E pentru prima oară cînd îmi dau seama că generosul proiect al Uniunii Europene, pe care l-am susţinut cu putere (eu fiind decorat, în decembrie 2004, cu cea mai înaltă distincţie a ţării, Steaua României, pentru contribuţia adusă la procesul de aderare) – va sări în aer de aici, din România, paralizată de metastaza corupţiei. Întregul act de Justiţie din România Mafiotă e un uriaş fenomen de malpraxis.

În concluzie, vă rog să folosiţi autoritatea pe care o aveţi şi să stopaţi abuzurile de factură fascistă pe care aşa-zişii socialişti din România le comit fără ruşine. Totul pînă la copiii mei! Al dvs.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Fost finalist al alegerilor prezidenţiale din 2000
Membru al Academiei Mondiale „Albert Schweitzer",
Membru al Academiei Tiberine din Roma
Bucureşti, 18 iunie 2015"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel