Corneliu Vadim Tudor: Ei sunt cele șapte obsesii ale televiziunilor din România

Corneliu Vadim Tudor a vorbit despre cele șapte personaje pe care toate televiziunile din România le prezintă permanent.

Politicianul spune că îi este dor de emisiunile TVR din anii '70 unde lucrau adevărații profesioniști ai presei: Tudor Vornicu, Aristide Buhoiu, Cristian Ţopescu, Dumitru Moroşanu, Titus Munteanu.

"Cele 7 obsesii ale Televiziunilor din România: Traian Băsescu, Elena Udrea, Oana Zăvoranu, Leo de la Strehaia, Viorel Lis, Gigi Becali și Arsenie Boca. I-aş fi numit „Cei 7 Magnifici", dar discrepanţele dintre ei sunt prea mari. Aşa că i-am numit obsesii. Pentru că frecvenţa lor pe micile ecrane e obsesivă. Uneori chiar sufocantă. Culmea este că nu sunt ei de vină pentru isteria întreţinută, zi de zi. Vinovaţi sunt, în exclusivitate, aşa-zişii realizatori TV", a scris politicianul pe Facebook.

"Una peste alta, avem cele mai proaste posturi de televiziune din Europa. Vorbe, vorbe, vorbe (Shakespeare). Vă spune asta un om care a vizitat 50 de ţări. Aceleaşi mutre posomorîte, sau electrizate, după cum le e programarea. Totul în acompaniament de „Breaking News", „News Alert", „Exploziv", „Anunţ bombă", „Şoc" etc. Am ajuns să-mi fie dor de emisiunile TVR din anii '70. Măcar acolo lucrau profesionişti adevăraţi, în frunte cu Tudor Vornicu, Aristide Buhoiu, Cristian Ţopescu, Dumitru Moroşanu, Titus Munteanu, cu care am fost prieten. Dacă în România se înregistrează un îngrijorător fenomen de aculturaţie, care perverteşte şi prostituează spiritul public, asta se datorează, în primul rînd, Televiziunilor", a continuat Corneliu Vadim Tudor.

VEZI ȘI: Vadim Tudor, la România TV: Eu mă ridic și plec din emisiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel