Amenințări cu DNA. Daniel Zamfir, apel către Mugur Isărescu

Deputatul PNL Daniel Zamfir îi cere lui Mugur Isărescu să-și exprime punctul de vedere după amenințările lui Nicolae Cinteză cu DNA-ul privind Legea dării în plată.

"Ii cer public dlui Isarescu sa-si exprime punctul de vedere in legatura cu amenintarile dlui Cinteza! Ori dnul Cinteza a vorbit de capul lui si atunci trebuie demis pentru ca a tarat BNR-ul intr-o situatie fara precedent, ori dnul Cinteza a facut-o cu stiinta dlui Guvernator si atunci dl Isarescu trebuie sa-si asume faptul ca ameninta cu DNA-ul pe parlamentari, initiatorii unei legi care nu e pe placul lor si al bancilor!

Si mai e ceva, stimati membri si Consiliului de Administratie ai BNR, erati foarte respetuosi si spasiti cand ati venit la Parlament sa fiti votati!

Acum unul dintre dvs arunca cu noroi in Parlament si vorbeste despre haosul legislativ din institutia pe care a condus-o vreo 3 ani! Curat murdar dlle viceguvernator!

Si mai e ceva! Pana la urma buni,rai, cum suntem,am fost alesi si raspundem in fata oamenilor! VOI? Voi in fata cui raspundeti?", a fost mesajul transmis de Daniel Zamfir, unul dintre inițiatorii Legii dării în plată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel