Alt nou-născut mort găsit la gunoi

panait-sarbu
panait-sarbu

Descoperire macabră în cartierul Drumul Taberei din Capitală. Un nou-născut a fost găsit sâmbătă mort într-o pungă de plastic. Mama bebeluşului, internată acum la maternitatea Giuleşti, spune că prietenul său a fost cel care a decis ca micuţul să fie aruncat la gunoi deoarece se născuse mort. Tot astăzi, un alt bebeluş a fost găsit mort într-un tomberon din Bacău.

Nou-născutul, aruncat într-o pungă, a fost găsit sâmbătă dimineaţă de un bărbat care căuta prin tomberoane. Omul a alertat imediat autorităţile, informează realitatea.net. La puţin timp, mama bebeluşului a fost identificată. Le-a spus poliţiştilor că micuţul s-a născut mort, iar concubinul său a fost cu ideea să arunce cadavrul la gunoi. Tot la tomberon au ajuns şi hainele în care era îmbrăcată femeia în timpul naşterii. Poliţia face cercetări pentru a stabili dacă aceste declaraţii corespund realităţii. Mama a fost internată la maternitatea Giuleşti. Legiştii vor stabili, după realizarea autopsiei, dacă bebeluşul s-a născut mort sau a murit din cauza asfixierii, în punga în care a fost aruncat. Mama copilului are 21 de ani şi trăieşte cu iubitul acesteia în cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Un alt nou-născut a fost găsit mort într-un tomberon din oraşul Bacău. Autorităţile au fost alertate de o persoană care şi-a aruncat resturile menajere. "În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au găsit pe sol, în poziţie fetală, cadavrul unui nou-născut de sex bărbătesc. Urmează să se stabilească dacă, la naştere, pruncul a fost viu şi viabil. Totodată, poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea mamei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău. Şi în acest caz, după efectuarea autopsiei, poliţiştii vor stabili dacă micuţul a fost ucis sau s-a născut mort. În cazul în care şi-a ucis copilul, mama riscă dosar penal pentru pruncucidere.

La 25 martie, a femeie de 32 de ani din judeţul Iaşi a declarat că gemenii pe care i-a născut în propria locuinţă au fost aruncaţi într-o latrină de către concubinul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel