Alpinistul Alex Găvan, consilier personal al ministrului Mediului

Foto: Facebook Alex Gavan
Foto: Facebook Alex Gavan

Alpinistul Alex Găvan a fost numit în funcția de consilier personal al ministrului Mediului, Cristina Pașca Palmer. 

Activitatea lui Alex Găvan în minister este una voluntară și consultativă. El a anunțat că toate proiectele sale personale vor merge mai departe, fără a fi afectat de noua funcție. 

"Dragi prieteni, dupa cum stiti, in afara de performanta la altitudine sunt foarte implicat si in diverse cauze, in special legate de mediu. Si cand spun "implicat" nu am în minte doar genul acela de activism fara substanta, ci o abordare orientata catre solutii. Vad acest gen de implicare nu ca pe o optiune, ci ca pe o datorie. Pe care toti o avem fata de noi insine si fata de cei de langa noi.
Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat sa colaborez si formal, in calitate de consilier personal, cu ministrul mediului, doamna Cristiana Pasca Palmer. Fara politica, la fel de rezonabil sau mai putin rezonabil ca si pana acum, cum ati vazut, de altfel, de fiecare data. Agenda este una simpla, clara si transparenta. Oamenii impreuna cu natura, nu oamenii impotriva naturii. Aceasta colaborare este una bazata pe voluntariat, este consultativa si evident, nu presupune un program de la 9 la 17. In paralel, expeditiile mele himalayene, ca si toate celelalte proiecte personale, merg inainte", a scris Alex Găvan, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel