Alexandru Cumpănaşu, nou atac la clanurile mafiote: Stop FRICII! Maşinăria sistemului de stopare a mea este în plină acţiune

Alexandru Cumpănaşu a lansat un nou atac la adresa clanurilor mafiote din România şi a acuzat sistemul că vrea să îl oprească. 

"#112vreausatraiesc. STOP FRICII! DRAGI ROMÂNI, AŞA vreţi să trăim? Cu MAFIA şi nemernicii ăştia? VREŢI Să LUPTAţI ALăTURI DE MINE? HAIDEŢI SĂ FACEM O REVOLUŢIE ÎN SISTEM! ASTĂZI ESTE RÂNDUL JUDEŢULUI IALOMIŢA. UITAŢI-VĂ LA IMAGINI! Vă rog, DAŢI-MI ORICE informaţie pe care o deţineţi din localitatea dumneavoastră despre MAFIA care a ocupat fiecare judeţ.

Imagini, informaţii despre cine cu cine îşi împarte ţara asta şi viaţa copiilor noştri. Singur nu voi reuşi. Maşinăria SISTEMULUI de stopare a mea este în plină acţiune. Haideţi să scoatem la suprafaţă TOATE mafiile, clanurile, abuzurile, nedreptăţile de care aveţi cunoştinţă!

IMAGINILE SUNT ŞOCANTE. O FEMEIE BĂTUTĂ, MALTRATATĂ DE 2 GOLANI PT A FACE SEX CU EI. ŞI DACĂ ERA IUBITA UNUIA DINTRE EI ESTE INNACCEPTABIL. SPUNEŢI-MI DACĂ AŞA VREŢI SĂ TRĂIM... PRIVIŢI CUM FUG RESTUL CA LAŞII! #OROMANIEFARACLANURI", a scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel