Alex Coita (PSL): Nu e cam mult să vii cu ACELAȘI guvern în Parlament, în bătaie de joc față de orice normă democratică, doar pentru a-l pica?

Alex Coita / Foto Facebook
Alex Coita / Foto Facebook

Alexandru Coita, co-preşedintele Platformei Social Liberale, a scris un mesaj dur pe pagina sa de Facebook.

'Vă spun sincer că am adunat foarte multă supărare în aceste zile de circ politic total, de bătaie de joc a clasei politice și de dispreț față de nevoile și aspirațiile legitime ale cetățenilor acestei țări.

Credeți-mă că pot judeca la rece și pot înțelege orice strategie politică la justa ei valoare. Am trecut de mult de etapa naivității. Dar totuși, stau și mă întreb: nu e cam mult să lași cu cinism în fruntea țării un guvern inept și inadecvat știind că își va rupe gâtul, să arunci finanțele țării în picaj și să îți bați joc de sistemul de pensii și de sănătate?

Nu e cam mult să vii cu ACELAȘI guvern în Parlament, în bătaie de joc față de orice normă democratică, doar pentru a-l pica? Cu sânge rece să fierbi pensionarii acestei țări, să eviți să spui adevărul, doar în speranța unui vot în plus? Să nu ai absolut niciun plan de guvernare, să vii cu un program scris în bătaie de joc, care nici nu merită discutat?

Nu este oare prea mult ca în ultima noapte de guvernare să dai 25 de ordonanțe cu efecte majore asupra vieții românilor, să privatizezi sănătatea, să schimbi regulile sistemului electoral în timpul jocului, fără o minimă consultare prealabilă, în dispreț față de principiul transparenței și al bunei guvernări?

Eu zic că e cam mult totuși! Mă întreb, oare bunul simț mai locuiește în Modrogan? Oare în PNL, care vorbea altădată de România bunului simț, mai există oameni cărora le crapă obrazul de rușine pentru această bătaie de joc la adresa românilor?

Eu sper sincer că răspunsul este DA! Și sper că atât președintele Iohannis cât și oamenii valoroși din PNL au înțeles că România nu poate fi lăsată la voia întâmplării când în plan global planează spectrul cumplit al Coronavirus, când la Bruxelles se negociază bugetul Uniunii Europene, când pensionarii țării au nevoie să știe cum îi prinde ziua de mâine.

România nu mai are timp, oameni buni! România are nevoie ACUM de un proiect de țară, de o direcție, de stabilitate și dezvoltare. Partidele vechi trebuie să se hotărască: ori guvernează și își asumă consecințele, ori lasă pe alții și își ocupă cuminți locul la lada de gunoi a istoriei.

#Romania10in10
#mieimipasa' a scris Alexandru Coita, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel