Alex Coita acuză PNL de dublă măsură: Au urlat că e programul pentru baronii lui Dragnea

Alex Coita
Alex Coita

Politologul Alex Coita a declarat că liberalii nu se pricep la gestionarea finanţelor ţării, acesta fiind motivul pentru care deficitul bugetar a crescut până la 4,4 la sută. 

"Pe lângă faptul că nu se înţelege nimic din ce comunică cei de la PNL, aparent nu sunt în stare să gestioneze finanţele unei ţări. Pentru că dacă mie azi îmi vine salariul sau pensia, pot foarte bine să mă duc şi la piaţă, şi la magazin, şi la mall, îmi iau şi o vacanţă. În trei ore rămân fără bani. Nevoi sunt, mai ales într-o ţară ca România. Ei au plătit rate în avans, dări care trebuiau plătite din 2011, asta s-a întâmplat. Deci ei au luat toată lista cu ce nu s-a plătit de acum 10 ani şi le-au plătit pe toate acum", a declarat Alex Coita la România TV. 

Acuze pe tema PNDL

"După ce PNL a urlat doi ani de zile că PNDL este programul pentru baronii lui Dragnea, ce fac acum? Alocă 400 de milioane de euro pentru, în condiţiile în care au tăiat de la educaţie. Cum vine asta? S-au descoperit că vin alegeri locale şi trebuie să dea bani şi ei la baronii lor? Unde e dubla măsură aici?", a mai spus Alex Coita. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel