EXCLUSIV  ALDE nu susține moțiunea de cenzură a PSD. Vosganian: E în ACORDUL cu PNL

Joi, 16 ianuarie 2020, Guvernul Orban a anunțat că-și va asuma răspunderea în Parlament privind alegerea primarilor în două tururi. PSD a anunțat, în replică, moțiune de cenzură. 

Despre o eventuală susținere a PSD din partea foștilor aliați de guvernare, ALDE, a vorbit pentru DC News deputatul Varujan Vosganian:

”Legat de tema generală a moțiunii de cenzură, noi nu discutăm eventuala semnare a unei moțiuni de cenzură, decât în funcție de temă. Adică, noi nu dăm un răspuns în general că susținem sau nu susținem o moțiune de cenzură. Nu am avut discuții până acum. Noi, când am făcut acordul politic în 12 puncte (ALDE-PNL), unul dintre ele era alegerile în două tururi. Cum să depun moțiune de cenzură la asta?”, ne-a spus Varujan Vosganian.

”În ceea ce privește anticipatele, amintesc că PNL a înființat un Comitet de dialog sau de negociere. Încă nu am fost contactați, dar noi am anticipat răspunsul și l-am făcut public: nu suntem de acord cu alegerile anticipate”, ne-a mai declarat deputatul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel