EXCLUSIV  ALDE nu susține moțiunea de cenzură a PSD. Vosganian: E în ACORDUL cu PNL

Joi, 16 ianuarie 2020, Guvernul Orban a anunțat că-și va asuma răspunderea în Parlament privind alegerea primarilor în două tururi. PSD a anunțat, în replică, moțiune de cenzură. 

Despre o eventuală susținere a PSD din partea foștilor aliați de guvernare, ALDE, a vorbit pentru DC News deputatul Varujan Vosganian:

”Legat de tema generală a moțiunii de cenzură, noi nu discutăm eventuala semnare a unei moțiuni de cenzură, decât în funcție de temă. Adică, noi nu dăm un răspuns în general că susținem sau nu susținem o moțiune de cenzură. Nu am avut discuții până acum. Noi, când am făcut acordul politic în 12 puncte (ALDE-PNL), unul dintre ele era alegerile în două tururi. Cum să depun moțiune de cenzură la asta?”, ne-a spus Varujan Vosganian.

”În ceea ce privește anticipatele, amintesc că PNL a înființat un Comitet de dialog sau de negociere. Încă nu am fost contactați, dar noi am anticipat răspunsul și l-am făcut public: nu suntem de acord cu alegerile anticipate”, ne-a mai declarat deputatul ALDE.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28