Urmărește emisiunea live


Ai abilități transcedentale? Iată cum poți să ți le antrenezi

Pixabay
Pixabay

Fie că ni s-a întâmplat să prevedem clar un eveniment sau să intuim ceea ce gândește o altă persoană, abilitățile transcedentale pot fi un atribut care poate fi dezvoltat.

În toată viața, există realitate, imaginație și înțelepciune divină. Realitatea este ceea ce este adevărat și lucrurile cu care te confrunți cu toată ființa și simțurile tale în fiecare moment al fiecărei zile. Imaginaţia este un proces mental care creează multe povești în mintea ta. Uneori ești conștient că doar îți imaginezi ceva și că mintea ta o inventează, dar de multe ori nu ești. Cum ştii când abilităţile tale transcedentale de medium se ascut şi cum să le dezvolţi. Iată cinci moduri recomandate, scrie Astrosens.ro

Activează-ţi intuiția

Intuiția ta este superputerea ta. Și dacă doreşti să o consolidezi, trebuie să îţi explorezi imaginația. De ce? Realitatea are acest obicei urât de rupere în minte. Poate fi ușor depășit de tot felul de credințe false. Dar în interiorul său există adevăr. Și din când în când suntem destul de norocoși să o confruntăm direct.

Odată ce îţi laşi imaginația să se dezlănțuie, vei crea spațiu deschis în mintea ta pentru ca fiecare informație posibilă. Pe măsură ce deschizi ușa imaginației, s-ar putea să începi cu o visare, dar la final, s-ar putea să te regăsești într-o viziune.

Aşteaptă dovada

La început, nu crede orbește. Rămâi sceptic până vei primi confirmarea că nu ţi-ai imaginat doar lucruri. Observă când se confirmă ceea ce ați intuit și când nu. Observă diferențele dintre aceste vremuri (cum se simt emoțional, fizic etc.). Vei începe încet să le înțelegi și să le diferențiezi. În timp, vei ști când intuieşti versus imaginezi, iar scepticismul tău sănătos va fi înlocuit de acest lucru frumos numit credință.

Rămâi deschis la semne

Rămâi deschis la semne și fii gata să primeşti confirmarea dacă și când vin. Pur și simplu deschizându-ţi mintea spre  posibilitatea de a primi un mesaj, ai putea obține mult mai mult decât credeai că este posibil.

Spune-ți predicțiile cu voce tare

Pentru a învăța cu adevărat diferența dintre imaginația și intuiția ta, trebuie să fii suficient de curajos pentru a începe să acționezi după intuiția ta și să o exprimi cu voce tare. Exprimarea curajoasă a intuiției tale este singura modalitate prin care poți crește cu adevărat să o înțelegi și să ai încredere în ea.

Citește continuarea pe ASTROSENS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel