Accident Ungaria. Avocatul Poporului, intervenţie: Ce se întâmplă cu copiii

Accident Ungaria
Accident Ungaria

Avocatul Poporului s-a autosesizat după ce mai mulţi copii au rămas orfani în urma accidentului produs în Ungaria. 

Dat fiind faptul că mai mulţi copii au rămas orfani după ce părinţii lor au murit în accidentul tragic produs pe un drum din Ungaria, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în acest caz. Se va avea în vedere situația copiilor din Comunele Mica și Bălăușeri, județul Mureș, rămași orfani, în urma decesului părinților în accidentul petrecut pe o șosea din Ungaria, în 22 mai 2018.

În zilele de 22 și 23 mai 2018, în mass-media au fost prezentate mai multe reportaje privind un accident rutier, pe o șosea din Ungaria, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România, având la bord 9 cetățeni români, care, în urma impactului violent cu un camion, au decedat. Potrivit primarului din comuna Bălăușeri, județul Mureș, Sagyebo Istvan, patru persoane erau din această comună, doi bărbați și două femei și aveau împreună opt copii minori, șase respectiv doi copii.

Cele patru persoane din comuna Mica aveau cinci copii minori, potrivit primarului Szekely Ladislau. În cazul a trei dintre ei au murit ambii părinți, iar la ceilalți doi au rămas în viață doar mamele, care nu se aflau în acea mașină.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel