Accident Ungaria: 13 copii au rămas orfani

Accident Ungaria
Accident Ungaria

Tragedie în familiile victimelor accidentului rutier produs în Ungaria. 

Tragedie în familiile românilor care şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier produs în Ungaria. Primarii comunelor Mica şi Bălăuşeri, Szekely Ladislau şi Sagyebo Istvan, au anunţat miercuri că, în urma accidentului rutier petrecut în urmă cu o zi, în Ungaria, în jur de 13 copii au rămas orfani, 11 dintre aceştia rămânând fără ambii părinţi. 

"Din informaţiile noastre, patru persoane erau din comuna Bălăuşeri, mai facem verificări. Doi bărbaţi şi două femei, care aveau în total opt copii minori, o familie are şase copii, una are doi. Am început anchete sociale şi urmează să se facem demersuri pentru a se stabili tutorii", a declarat primarul comunei Bălăuşeri, Sagyebo Istvan. 

Prefectura a cerut un raport

Primarul comunei Mica, Szekely Ladislau, a arătat că patru dintre persoanele implicate în accident erau din această localitate. 

"Patru dintre cei care au murit în accidentul din Ungaria sunt din satele Căpâlna de Sus şi Deaj. Este vorba despre trei bărbaţi şi o femeie, doi dintre ei fiind fraţi, iar femeia este soţia unuia dintre ei. Toţi veneau de la muncă din Slovenia. (...) La trei dintre copii au murit ambii părinţi, iar la ceilalţi doi a rămas în viaţă doar mama, care nu era cu ei în maşină. Unul dintre cei care a decedat nu avea copii", a spus primarul Szekely Ladislau. 

Subprefectul judeţului Mureş, Nagy Zsigmond, a declarat presei că a solicitat un raport despre câţi copii au rămas orfani în urma accidentului, dar că nu ştie de unde provine cea de-a noua persoană decedată. 

"Se lucrează la raportate. Am solicitat un raport să văd cam câţi copii sunt. Voi avea o întrevedere cu directorul de la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi cu cei de la Protecţia Copilului să vedem cum putem să gestionăm să fie cât mai bine", a precizat, miercuri, subprefectul Nagy Zsigmond. 

Vezi şi:Accident Ungaria. MAE, informații de ultimă oră despre românii implicați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel