EXCLUSIV  Academia de Sănătate. Ce trebuie să știi despre vaccinurile COVID-19, cu prof. dr. Virgil Păunescu

Prof dr Virgil Păunescu. Foto: DC Medical
Prof dr Virgil Păunescu. Foto: DC Medical

Prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale din România și coordonatorul Centrului OncoGen din Timișoara, vine la emisiunea realizată de prof. dr. Irinel Popescu - Academia de Sănătate - pentru a ne explica cum au fost produse și cât de performante sunt vaccinurile COVID-19. 

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca oaspete pe domnul prof. dr. Virgil Păunescu, cu care vor discuta despre subiectul de mare actualitate al vaccinurilor în general și în mod special al vaccinurilor COVID-19, care este un subiect, cum se știe, la ordinea zilei”, a explicat prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Vom afla, printre altele, cum sunt create vaccinurile, cât și cum sunt cercetate, cum sunt produse ele. Legat de vaccinurile COVID-19 vom afla cum au fost ele produse, cum au fost aprobate și comercializate, care e diferența dintre ele. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 4 octombrie, de la ora 11.00, și reluată ulterior la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel