AC Milan, exclusă din Europa League. Decizia clubului

Clubul italian de fotbal AC Milan a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) împotriva excluderii sale din Europa League, a anunţat marţi L'Equipe. 

Milan, care a încheiat pe locul 6 ultima ediţie de campionat, a fost exclus de UEFA din ediţia 2018-2019 a Europa League din cauza nerespectării fair play-ului financiar. 

Audienţa la care vor lua parte avocaţi şi reprezentanţi ai clubului italian şi ai UEFA este programată joi, la ora locală 9,30, la sediul TAS din oraşul elveţian Lausanne, potrivit unui purtător de cuvânt al tribunalului. Tribunalul va da o decizie "probabil în următoarele 24 de ore după audienţă", a adăugat reprezentantul.

Instanţa de control financiar al cluburilor (ICFC) din cadrul UEFA a decis la sfârşitul lui iunie excluderea echipei lombarde din Europa League, din cauza nerespectării fair play-ului financiar. Instanţa a fost îngrijorată mai ales de sumele pe care omul de afaceri chinez Li Yonghong, pe atunci preşedintele clubului, trebuia să le ramburseze principalului său creditor, fondul american Elliott Management. Incapabil să-şi plătească datoriile, Li Yonghong a cedat clubul fondului american pe 11 iulie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel