3 morți, printre care o fetiță de 6 ani, la Craiova, după ce un tânăr ar fi vrut să se sinucidă

Detalii tulburătoare în cazul accidentului de marți dimineață, produs pe Centura de Nord a Craiovei. Impactul soldat cu trei morți, printre care o fetiță de șase ani, a fost provocat de un tânăr care ar fi vrut să se sinucidă.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că vinovat se face un tânăr de 25 de ani din localitatea Gherceşti, judeţul Dolj, care ar fi vrut să se sinucidă și astfel, ar fi intrat intenționat pe contrasens.

„Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă (marţi dimineaţă n.r.), poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează sa fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând sa fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Autoturismul condus de tânărul de 25 de ani a intrat în coliziune frontală cu un altul, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani, din Motru, conform Agerpres. 

Impactul s-a soldat cu moartea a trei persoane: cei doi șoferi și o copilă de șase ani. De asemenea, o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel