Gorghiu, atac virulent la Ponta: Poate construi autostrăzi doar dacă toată lumea închide ochii la corupție

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, spune că Executivul condus de Victor Ponta poate construi autostrăzi doar dacă mecanismele corupte de acordare a contractelor publice nu sunt denunțate.

Liderul liberal face trimitere la aglomerația de pe șoșele din perioada sărbătorilor și îl atacă pe prim-ministru pentru proasta infrastructură rutieră.

"Mulți dintre voi ați călătorit zilele acestea pe drumurile țării și sunt convinsă că vă preocupă starea șoselelor din România și, mai ales, planurile Guvernului legate de infrastructură rutieră. La sfârșitul săptămânii trecute, premierul Ponta a mimat o explicaţie care să justifice de ce proiectele de infrastructură nu înaintează deloc. Evident că Premierul nu a pus la îndoială competența sau buna credință a miniștrilor săi (dl Dan Șova, de exemplu, a gestionat construcția de autostrăzi atât de la ministerul Transporturilor, cât și ca ministru pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții)", scrie Alina Gorghiu pe Facebook, marți, în a treia zi de Paște.

Alina Gorghiu: Lucrăm la majoritate, ea nu există, dar în această sesiune va fi o moţiune de cenzură

Gorghiu mai spune că Guvernul Ponta va contrui autostrăzi doar dacă "toată lumea închide ochii la corupție".

"Potrivit domnului Ponta, de vină ar fi cei care contestă licitațiile pentru atribuirea contractelor și au câștig de cauză, așa cum s-a întâmplat în cazul studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitești. Metoda Ponta de a pasa responsabilitatea se aseamănă izbitor cu cea patentată de fostul președinte Băsescu cu care a coabitat cu succes: aceea de a identifica un inamic național într-o anumită categorie de cetățeni. Dușmanii autostrăzilor sunt, în opinia domnului Victor Ponta, cei care demască licitațiile dubioase, trucate și nu lasă Guvernul să lucreze. Concluzia este clară: Guvernul Ponta poate să construiască autostrăzi, cu o condiție: ca toată lumea să închidă ochii la corupție și la câteva zerouri în plus la nota de plată.
Ca să nu mă gândesc la ziua în care compania Dacia-Renault va trece de la ameninţări la fapte şi se va reloca în altă ţară, nemulţumită de promisiunile neonorate...", conchide Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel