Băsescu, gafă la anunțul candidatului PMP pentru Primăria Capitalei

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut o gafă, vineri, după ce a anunțat candidatul PMP la Primăria Capitalei, atunci când a argumentat de ce îl apreciază pe Robert Turcescu. 

Traian Băsescu a greșit numele generalului care "l-a făcut ofițer în rezervă" pe Robert Turcescu. 

"Am apreciat faptul că a găsit puterea să fie corect la un moment dat recunoscând că l-a făcut Gheorghe Oprea ofițer în rezervă", a spus Traian Băsescu, în loc de Gabriel Oprea.

Anterior, Traian Băsescu a explicat de ce nu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, deși și-ar fi dorit acest lucru.

"Faptul că sunt suspect într-un caz de spălare de bani m-a obligat să renunț la candidatură pentru că o eventuală candidatură în condițiile în care sunt considerat de Parchetul General suspect ar fi negat cei zece ani de mandat și țin la ei. Am pledat pentru oameni curați în politică, oameni fără suspiciuni legate de acțiuni penale împotriva lor și acest lucru m-a obligat să renunț la a candida la funcția de primar general al Capitalei. Mi-aş fi dorit acest lucru din mai multe motive, în primul rând pentru a-mi continua proiectele pe care le-am început când am fost primar al Capitalei și, în același timp, să fiu un ajutor pentru PMP. Voi susține însă candidații din calitatea de președinte al partidului", a afirmat liderul PMP. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel