Banciu-ISLAM, declarații ȘOC. ABU AL OLA dă în judecată un prezentator TV

ABU AL OLA, președintele Centrului Cultural Islamic “Islamul Azi”, a fost invitat vineri seară la România TV. El a zis că are de gând să dea în judecată un prezentator TV care a adus jigniri Coranului.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ecouri NEBĂNUITE ale atacului de la Charlie Hebdo în România. Dezvăluirile unor nume grele ale teatrului

"Joi seară, un prezentator de la o emisiune - nu vreau să spun cine este pentru că nu vreau să-l fac cunoscut - a denigrat și a jignit Islamul. Coranul este de căcat. Așa a zis. Noi, musulmanii din România, am decis să-l dăm în judecată. Le cerem lui Klaus Iohannis și lui Victor Ponta să ia măsuri. Prezentatorul respectiv a zis că Islamul este o cretinitate de religie care i-a îndobitocit pe oameni. Cum să spună: Coranul este de rahat?!", a zis ABU AL OLA la România TV.

Ce a spus Radu Banciu la B1 TV joi seară

Chiar dacă ABU AL OLA nu a spus despre ce prezentator TV este vorba, amintim că Radu Banciu a vorbit în termeni duri despre Islam.

"Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Acești demenți pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această religie este la originea evoluției tuturor acestor oameni. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Indiferent dacă sunt doctori sau profesori, ei își trag seva din acest rahat care este Islam", a zis Radu Banciu joi seară la B1 TV.

"Duceți-vă dracului de tâmpiți. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu ești musulman, iar eu creștin? Această religie manipulează pe oricine", a mai spus Radu Banciu.

"Coranul... acest RAHAT de carte... nu reușește să oprească gloanțele", a adăugat prezentatorul TV făcând referire la rândurile scrise pe o copertă a revistei Charlie Hebdo.

Declarațiile despre Islam încep de la minutul 10:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel