ZODII: Bărbatul ideal pentru fiecare zodie - horoscop

zodii
zodii

ZODII: Femeile caută un anume tip de bărbat, dar ce spun zodiile despre acest aspect? Dacă ești născută în Fecioară, ce bărbat ți se potrivește? Dar dacă ești născută în altă zodie? Cum arată bărbatul ideal?

Bărbatul ideal pentru femeile din Berbec

Pentru femeile din Berbec, bărbatul ideal ar trebui să fie direct, atractiv și cu inițiativă. Femeile din Berbesc se concentrează asupra bărbaților cu abilități enorme de conducere. Pentru femeile din Berbec, bărbatul ideal ar trebui să fie antreprenor, sportiv sau politician.

Bărbatul ideal pentru femeile din Taur

Femeile din Taur preferă bărbații liniștiți, discreți și care iubesc stabilitatea. Ele îi preferă pe cei care le așteaptă acasă cu cine romantice, bărbați care le oferă protecție. S-ar potrivi cu un bancher sau medic veterinar.

VEZI ȘI: Zodii care arată din ce în ce mai bine odată cu vârsta

Bărbatul ideal pentru femeile din Gemeni

Femeile din Gemeni sunt fascinate de bărbații cu excelente abilități de comunicare, inteligenți, cu care să nu se plictisească nici după trei ore de vorbit non-stop. Pentru ele, bărbatul ideal este jurnalist sau specialist în comunicare.

Bărbatul ideal pentru femeile din Rac

Bărbatul ideal este sensibil și protector. Femeile din Rac caută bărbați care cu care să creeze un cămin solid. Pentru ele, bărbatul ideal trebuie să fie bucătar, profesor sau dintr-o domeniu care să aibă legătură cu copiii.

Bărbatul ideal pentru femeile din Leu

Femeile din Leu iubesc bărbații puternici și pasionali. Vorbim despre bărbați care impun respect prin simpla lor prezență și care se evidențează prin solidaritate. Pentru femeile din Leu, artiștii și actorii de renume sunt bărbații ideali.

Bărbatul ideal pentru femeile din Fecioară

Femeile din Fecioară sunt atrase de bărbații inteligenți. Din acest motiv, pentru ele, bărbatul ideal poate fi din orice domeniu, cu condiția să rezolve orice lucru imediat, dar care, în același timp, se preocupă să fie impecabili.

Bărbatul ideal pentru femeile din Balanță

Femeile din Balanță adoră bărbații educați și eleganți, să știe să se îmbrace. Ar trebui ca aceștia să fie diplomați sau din familii de rang înalt.

Bărbatul ideal pentru femeile din Scorpion

Femeile din Scorpion doresc bărbați atrăgători și misterioși. Ar putea fi ofițeri de poliție, psihologi sau parapsihologi.

Bărbatul ideal pentru femeile din Săgetător

Bărbații ideali pentru femeile din Săgetător trebuie să fie integri și cinstiți. De asemenea, trebuie să le placă să trăiască tot felul de aventuri interesante. Bărbații ideali pentru nativele din Săgetător sunt alpiniști, motocicliști sau scafandri.


Bărbatul ideal pentru femeile din Capricorn

Femeile din Capricorn vor bărbați ambițioși. Din acest motiv, ele se uită, de obicei, la bărbații care au o moștenire importantă pe care să continue să construiască.

Bărbatul ideal pentru femeile din Vărsător


Femeilor din Vărsător le plac bărbații cu mintea deschisă la orice provocare, care se bucură de orice lucru la maximum. Din această categorie fac parte cântăreții și, de ce nu, antreprenorii.

Bărbatul ideal pentru femeile din Pești


Barbații ideali pentru femeile din Pești ar trebui să fie foarte romantici, sensibili și veseli. În cadrul acestor caracteristici se pot încadra poeții, scriitorii în general sau pictorii, arată airedesantafe.com.

VEZI ȘI: Zodia care va avea un an grozav! Trebuie să se pregătească

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019. Mariana Cojocaru, previziuni pentru TOATE zodiile


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel