Zamfir, executare PNL. Săftoiu: JALE MARE! Dragnea-Orban, nicio diferență

Adriana Săftoiu a reacționat pe Facebook după ce senatorul PNL Daniel Zamfir a fost înlocuit la șefia Comisiei Economice din Senat cu Florin Cîțu. 

”....tot caut un cuvant potrivit dupa ziua de astazi, mai ales dupa ce s-a intamplat in grupul PNL de la Senat ( la deputati inca a fost parfum), si inca nu il gasesc. Am auzit astazi ca nu se voteaza oamenii dupa competente, ci e vot politic. Adica, votul politic nu ia in considerare competenta, ci preferinta sefului. Se repeta si se repeta istoria!

Sper ca multi sa se abtina sa il mai atace pe Dragnea cu argumentul ca isi pune in functii doar supusii. Nici o diferenta! Conform unui coleg, "sustinestem" ce vrea conducerea. Nu e tristete, e jale mare! Iar cea mai mare dezamagire a mea a fost lipsa de demnitate. Sa vina 22 sa iti spuna ca te au votat, cand la numaratoare au fost 12?
Da, aveti dreptate cand nu vedeti diferenta!”, a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.

[citeste si]

”Fraților, jur daca mi imaginam că într-o asemenea zi puteam sa stârnesc atâta sprijin! Îi asigur și pe prieteni și pe dușmani, că-s vultur, nu găină!” este mesajul lui Daniel Zamfir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel