EXCLUSIV  Violeta Alexandru, prima declarație despre candidatura la Primăria Capitalei. ”Sondajul se termină săptămâna aceasta”

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat în exclusivitate pentru DC NEWS cum vede o eventuală candidatură la Primăria Capitalei, după ce a fost dată ca principala opţiune a PNL-ului pentru această funcţie. 

"Nici eu nu am făcut astfel de afirmaţii şi nimeni din partid nu a vorbit cu mine în acest sens. E un sondaj în desfăşurare, în care sunt măsurată şi eu printre alţii, probabil va comunica preşedintele partidului rezultatul. Sondajul se termină săptămâna aceasta.

Nu sunt singura măsurată, iar faptul că sunt acolo nu înseamnă că este cu dedicaţie pentru mine. Nu e vorba de dorinţă, e o chestiune care trebuie luată obiectiv. Sondajul e în plină desfăşurare, vom vedea ce va fi când se va termina", a declarat Violeta Alexandru în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Bomba pe scena politică. Cinci MINIȘTRI din Guvernul Orban vor să fie PRIMARI: Cine sunt și unde vor să candideze

EXCLUSIV Monica Anisie, despre CANDIDATURA la Primărie. Prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel