EXCLUSIV  Victor Ponta scoate cifrele la DCNews: Vă arăt în exclusivitate - FOTO/VIDEO

Victor Ponta, invitat la DCNews, a oferit cifrele de care românii sunt interesați.

”Discuție halucinantă cu Uncheșelu. Nu știa ce e TVA-ul”

"Voiam să vă arăt ceva în exclusivitate. Pe 5 iunie, eram prim-ministru în funcţie, acum şase ani şi m-au chemat la DNA să îmi spună că sunt un penal. Am fost achitat. M-am gândit, până la urmă, ce a fost? A avut Kovesi ceva cu mine personal? Uncheșelu nu ştia el cu dreptul. Am avut o discuţie halucinantă, că nu ştia ce e TVA-ul, dar ne cerceta pe noi pentru evaziune fiscală. M-am întrebat de la ce mi s-a tras, ce a fost în spate. Şi, întâmplător, anul ăsta, mă uitam pe nişte date ale Comisiei Europene şi parcă am început să înțeleg de la ce mi s-a tras.

”Cineva a zis: ăștia ne iau banii”

Astea sunt fondurile europene luate de România - 2010, 2011 mai bine, 2012 mai bine, 2013 mai bine, 2014 mai bine, 2015 sus - 17 miliarde. În 2016, poc, în cap. Mă gândesc, acum, că cineva a zis: "Ăştia ne iau banii. 17 miliarde de euro ne-au luat într-un an".

M-am mai uitat pe nişte cifre. Ăsta este deficitul de cont curent al României. Aici a fost criză - 2010, 2011, 2012. Apoi, 2013, 2014, 2015. Numai împrumutăm bani. A venit, poc. S-au dus iar în sus. Anul acesta, în trei luni, am trimis 5 miliarde de euro în afara ţării. Este doar deficitul comercial. Atunci, încerc să găsesc o explicaţie şi, acum, mă gândeam de ce nu se supără nimeni pe guvernul actual. Totuşi, de undeva banii ăia sunt", a spus Victor Ponta la DCNews TV.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel