Vezi oferta Teatrului Metropolis în perioada 5 - 9 decembrie

floare de cactus
floare de cactus

Echipa Teatrului Metropolis propune în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae trei spectacole, care nu pot fi ratate de iubitorii acestei arte.

În perioada 5 - 9 decembrie Teatrul Metropolis și echipa sa merituoasă de actori oferă spectatorilor trei seri emblematice cu piesele "Floare de cactus",  "Gaițele" și "Baba care ascultă ABBA".

Miercuri 5 decembrie, începând cu ora 19.00, actorii Adela Mărculescu, Damian Crăsmaru, Cristiana Răduță-Bobic, Lucian Ghimsi, Theodor Danetti /Mihai Niculescu, Rudy Rosenfeld vor putea fi urmăriți în piesa lui Barillet și Grady, Floarea de cactus, unde Alice Barb este cea care semnează regia, decorul și ilustrația muzicală.

Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 15.00, Gaițele de Alexandru Kirițescu va dicta ca buna dispoziția să pună stăpânire pe spectatorii care vor fi prezenți la Teatrul Metropolis, pentru ca duminică, 9 decembrie, de la ora 19.00, "Baba care ascultă ABBA", de Catherine Aigner, să prezinte povestea a două femei care își retrăiesc tinerețea, simbolizată de muzica cunoscutei formații, ABBA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel