EXCLUSIV  Valva mitrală, intervenție minim invazivă. România, în primele țări din Europa

Şerban Bubenek, managerul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. dr. CC Iliescu, a declarat, în cadrul unui interviu acordat DCNews, că în curând se vor putea face intervenții minim-invazive pentru valva mitrală.

”Probabil că în următoarele trei luni vom pune la punct niște intervenții minim-invazive pentru valva mitrală, ceea ce nu prea s-a făcut în România nicăieri în România. E un trend de dezvoltare la ora actuală pe plan mondial, nu există niște protocoale la fel de clare ca pentru montarea de valve aortice transcandente. Suntem și aici într-un program de cercetare și noi sperăm să fim printre primele 5-6-10 țări din Europa care vor fi capabile să ofere, atât cât ne plătește Casa de Asigurări, să oferim aceste metode noi neinvazive sau minim-invazive și sigure pacienților noștri.”, ne-a spus Șerban Bubenek.

Iată răspunsul integral: 

DCNews realizează în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, rubrica de interviuri medicale ”Academia de Sănătăte”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel