EXCLUSIV  Vadim Tudor - DIABET. Greșeala care aduce moarte. Ce spune academicianul Ifrim

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 66 de ani. Decesul său a fost fulgerător. 

Chiar dacă se știa că suferă de diabet, nimeni nu se aștepta ca politicianul să moară atât de repede, mai ales că o astfel de boală poate fi ținută în frâu cu un stil de viață sănătos și cu un anumit regim.

Invitat la interviurile DC News, academicianul Mircea Ifrim a spus ce greșeală a făcut Corneliu Vadim Tudor. Marele profesor a declarat că politicianul nu a vrut să țină regim.

"Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru nu voia să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Coneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici nu a ținut cont de ce trebuia să facă", a zis academicianul Mircea Ifrim.

Iată răspunsul integral:

Corneliu Vadim Tudor (n. 28 noiembrie 1949, București – d. 14 septembrie 2015, București) a fost un scriitor, politician și publicist român, care a deținut funcțiile de senator și europarlamentar.

[citeste si]

A fondat Partidul România Mare (PRM). Apogeul carierei sale politice l-a atins în anul 2000, când s-a plasat pe locul 2 în primul tur al alegerilor prezidențiale. A fost învins în al doilea tur de Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel