Unde e locul soacrei. Radu Leca: Acolo unde toată lumea știe: În fața ușii

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Relația cu soacra poate avea un impact semnificativ asupra unei relații de cuplu. Care este diferența dintre mamele de băieți și cele de fete în relația cu partenerul de viață, a explicat psihologul Radu Leca.

Modul în care unul dintre parteneri percepe relația cu soacra poate influența relația lor de cuplu. Dacă un partener simte că celălalt nu îi susține în relația cu soacra sau că nu ia în considerare nevoile și sentimentele lor în această privință, acest lucru poate crea tensiuni.

O soacră înțelegătoare și susținătoare poate fi o resursă valoroasă pentru un cuplu, oferind sfaturi, sprijin emoțional și ajutor practic în timpul dificultăților. Dacă relația cu soacra este tensionată sau conflictuală, acest lucru poate pune presiune asupra relației de cuplu.

Diferențele de opinie, așteptările nerealiste sau orice alt conflict ne rezolvat pot crea tensiuni. Unele soacre pot încerca să-și impună opinia sau să se amestece în viața de cuplu a copilului lor și a partenerului acestuia. Aceste ingerințe pot fi resimțite ca fiind intruzive și pot duce la conflicte.

Prezența soacrei, impact asupra relației de cuplu

Într-un interviu exclusiv pentru DC MEDICAL, psihologul Radu Leca a evidențiat importanța... CONTINUAREA PE dcmedical.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel