Un tată s-a sinucis, la cinci zile după moartea fiului său. Ce a făcut mama

Screen Shot 2013-03-20 at 3.11.21 PM
Screen Shot 2013-03-20 at 3.11.21 PM

O femeie de 35 de ani a trecut printr-o suferință dublă. La cinci zile de la moartea fiului de numai un an, soțul femeii a decis să se Rhian Burke, o mamă din Marea Britanie, și-a pierdut fiul în urma unui atac de apoplexie, în 2012. Rhian și soțul ei, Paul, au fost devastați de moartea micuțului de un an. Cinci zile mai târziu, când s-au întors de la spital, locul unde a decedat micuțul, soțul i-a spui femeii că merge să facă o plimbare cu mașina.

"Paul a ieșit să seplimbe cu mașina - nu m-am gândit că se poate întâmpla ceva. Am plâns împreună și plănuiam funerariile pentru George (fiul - n.r.)", a declarat Rhian, potrivit Daily Mail.

Câteva ore mai târziu, poliția a ajuns la locuința femeii pentru a o înștiința că soțul ei a avut un accident. "Când am primit vestea morții lui Paul, aproape că m-a ucis", a adăugat femeia de 35 de ani. Autopsia ulterioară a reliefat posibilitatea unei morți accidentale, medicul legist susținând că tatăl suferea de stres post-traumatic, în urma morții fiului său.

După ce și-a înmormântat fiul și soțul, Rhian Burke a refuzat să iasă din casa timp de șase luni. Femeia a decis totuși să lanseze un centru de ajutor psihologic, pentru a ajuta alte familii trecute prin experiențe asemănătoare să depășească traumele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel