Un caz unic în lume i-a șocat pe medici

Un tânăr de 19 ani are o problemă care i-a uimit pe medici, cazul său fiind primul de acest fel consemnat în lume. El are o problemă neobișnuită la ochi, pentru care medicii încearcă să găsească o explicație.

Tânărul, originar din Iran, are un chist pe globul ocular drept, pe care i-a crescut păr. Din acest motiv, are probleme cu vederea și simte disconfort la fiecare clipire.

Globul ocular cu păr este rezultatul instalării unui țesut al pielii care poate germina păr, cartilaj, glande sudoripare și chiar dinți.

Doctorii îi vor înlătura chirurgical chistul, care măsoară 5/6 milimetri.

The New England Journal of Medicine a consemnat aceasta anomalie medicală ciudată, după ce ea a fost anunțată de doctorii de la Universitatea de Medicină din Tabriz, Iran.

„Nu are dureri, dar masa îi creează dificultăți de vedere, disconfort la clipire și senzația intermitentă a prezenței unui corp străin în ochi”, se consemnează în The New England Journal of Medicine, conform stirileprotv.ro.

Tânărul a spus că s-a născut cu acest chist, dar el a crescut în timp și apoi i-a crescut și păr. Doctorii susțin că este singurul caz de acest fel cunoscut în lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel