Tudor Chirilă, primul mesaj după acuzațiile primite. Oana Zamfir: Atenție!

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a oferit o primă reacție, după ce Antena 3 a anunțat că ar fi fost implicat într-o altercație în cursul zilei de miercuri. Oana Zamfir a citit mesajul acestuia.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secția 1 Poliția a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergență, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaște de mai mult timp. Persoana a reclamat că a fost lovită. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe", susțin forțele de ordine.

Oana Zamfir a citit reacția lui Chirilă

„Tudor Chirilă le-a răspuns colegilor mei și avem permisiunea să-l cităm cu următoarele explicații în legătură cu incidentul pentru care Poliția a fost chemată în cursul dimineții. Am fost provocat, spune Tudor Chirilă, în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de zece minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă și să fiu provocat și jignit. 

Atenție, din ce constat aici, nu exclude lovirea Tudor Chirilă", a spus Oana Zamfir, la Antena 3, în emisiunea „Obiectiv”.

VEZI ȘI: Tudor Chirilă: I-am tras două palme. Prima lecție pe care am învățat-o din chestia asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel