EXCLUSIV  Trend-urile anului 2024 cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz. Rozul fondant va domina moda

Trend-urile anului 2024 cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz. Rozul fondant va domina moda
Trend-urile anului 2024 cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz. Rozul fondant va domina moda

Mirela Vescan şi Thea Haimovitz au discutat despre trend-urile anului 2024 la Mi-Th Influencer. 

"O să vorbim despre tendințele anului 2024. Rozul fondant va domina moda. Dacă vorbim despre machiaje în 2024, fardurile glossy cu textură wet. Îmi plac foarte mult fardurile de genul. Acest gen de textură este dedicată strict mediului online, pentru că în viața reală nu poți să pui texturi glossate. Nu reziști o zi întreagă cu acest gen de fard, îți faci o fotografie, o pui pe telefon și te uiți la ea toată ziua.

Există particule foarte fine care, dacă știi să le combini cu ce trebuie, îți dă efectul de umed, însă o să vedem cât timp o să mai putem vedea aceste texturi.

Bronzing Make-up, istoric vorbind, cine a inventat acest tip de produs a fost marele artist make up creator Ben Nye, el a realizat make-up-ul pentru filmul Aripile Vântului. El a pus machiajul pe orbită ca formă de artă. În 1969 pentru prima dată machiajul a fost menționat la Oscar. El a inventat produse și pentru alte rase umane, cum ar fi persoanele cu pielea închisă, pielea galbenă. A fost din gama Rio-Pudră Banana care a întors lumea pe dos pentru că o chinezoaică foarte frumoasă s-a fardat cu ea prima dată și fetele au crezut că dacă o să cumpere pudra asta tot așa frumoase vor fi și ele, dar ghinion.

Unghiile scurte care sunt într-un roz fondant, ștrasuri sau pe alte nuanțe. Cam acesta este un trend principal pentru manichiură", a explicat Mirela Vescan.

Mai multe detalii în emisiunea de mai jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel