Trei pachete de asigurări pentru biciclişti, oferite de parteneriatul dintre Otto Broker şi i-Asigurare.ro

Parteneriatul dintre companiile Otto Broker şi i-Asigurare.ro lansează trei pachete de asigurări destinate bicicliştilor, oferite de Grawe Asigurare România, care includ asigurarea împotriva furtului, dar şi variante cu asigurare de accident pentru biciclist sau pentru răspundere civilă faţă de terţi, informează cele două companii.

Anunţul survine la două săptămâni după lansarea parteneriatului dintre Otto Broker şi i-Asigurare.ro - aplicaţie de asigurări self-service pe telefonul mobil. Asigurarea de accident nu are restricţii pentru cei care practică mountain-biking, aşa cum există pe majoritatea asigurărilor clasice de accident din Romania, informează cele două companii.

Victor Sraer, Managing Partner al Otto Broker, crede că majoritatea bicicliştilor se expun unor riscuri semnificative. 'Majoritatea bicicliştilor circulă astăzi fără vreun fel de protecţie în caz de accident - nici pentru ei şi nici pentru cei din jur, deşi riscurile la care se expun sunt semnificative. (...) Pachetele pe care le lansăm acum vin să-i încurajeze pe toţi cei care vor să se bucure de mersul pe bicicletă', a declarat reprezentantul Otto Broker.

Andi Aparaschivei, Managing Partner al i-Asigurare.ro, apreciază că procesul de asigurare pentru biciclişti pe această platformă este foarte uşor. 'Procesul de asigurare pentru biciclişti în platforma i-Asigurare este foarte rapid, fiind disponibil atât pe site cât şi în aplicaţiile pentru iOS şi Android. Pentru afişarea pachetelor de asigurare utilizatorul introduce doar câteva date, precum tipul bicicletei, anul de fabricaţie şi valoarea acesteia. În doar câteva click-uri ai acces la toate informaţiile importante ca să poţi lua decizia dacă şi pentru ce fel de pierderi să te asiguri', a comentat reprezentantul i-Asigurare.ro.

Aplicaţia i-Asigurare a fost dezvoltată ca o iniţiativă a grupului i-Tom, din dorinţa de a deschide piaţa de comparatoare de produse de asigurare către platformele mobile. i-Asigurare este singura aplicaţie disponibilă pe telefoane mobile şi tablete iOS şi Android, pe care clienţii pot compara oferte şi pot încheia poliţe de la toţi asiguratorii, susţine compania. Soluţiile adaptate pentru clienţi sunt dezvoltate în parteneriat cu Otto Broker de Asigurare, care din luna iulie este şi investitor în cadrul i-Asigurare, cu o participaţie de 20%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel