EXCLUSIV  Tratamentul cu celule CAR-T în bolile hematologice, cu prof. dr. Alina Tănase. ACADEMIA DE SĂNĂTATE

Prof. dr. Alina Tănase, medic primar hematolog specializat în transplant medular, vine luni, 24 ianuarie 2022, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate pentru a dezvălui, alături de realizatorul emisiunii, prof. dr. Irinel Popescu, care sunt aplicațiile clinice ale celulelor CAR-T. 

”La această nouă ediție a emisiunii ”Academia de Sănătate” o vom avea ca invitat pe prof. dr. Alina Tănase, de la Institutul Clinic Fundeni, Clinica de Hematologie și de la Universitatea Titu Maiorescu. Vom aborda un subiect despre care am mai discutat în ultimii ani, dar care rămâne cap de afiș nu numai în hematologie, ci și în oncologie în general, a spune, în Imunologie, în mod special, și anume al celulelor care se numesc cu un termen generic CAR-T Cells - Chimeric antigen receptor T cells (Receptor de antigen chimeric, n.r.) și vom încerca să abordăm acest subiect din punct de vedere al cercetării fundamentale, dar și din punct de vedere al aplicațiilor clinice, mai ales că doamna profesor Tănase conduce un program care își propune să traducă la nivel clinic aplicațiile acestui tip de celule”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii.

Prof. dr. Alina Tănase este, printre altele, președintele Societății Române de Transplant Medular, președinte al Comisiei Naționale de Terapii Celulare a Ministerului Sănătății și director medical al Institutului Clinic Fundeni. Emisiunea va fi transmisă luni, 24 ianuarie 2022, de la ora 11.00, cu reluare de la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel