Traian Băsescu, către Klaus Iohannis: Niciodată nu câștigi când te susțin Antenele

Fostul președinte Traian Băsescu este invitat la Nașul TV, miercuri seară, de unde-i dă lecții lui președintelui Klaus Iohannis. 

Traian Băsescu susține că președintele Klaus Iohannis prin prima declarație pe care a făcut-o cu privire la ANAF-Antena 3 aruncă în aer statul de drept. Fostul președinte i-a mai transmis lui Klaus Iohannis că niciodată nu câștigi cu Antenele.  

"Declaraţia preşedintelui care aruncă în aer statul de drept şi, dacă vreţi, al treilea este penibilul în care au ajuns Antenele, un trust media extrem de puternic. Pentru binele lor ar fi bine să aibă o abordare cinstită, pentru că minciuna şi propaganda iese la iveală, nu poţi să minţi la nesfârşit că cineva vrea să îţi închidă emisia. Cred că grupul de la Antena 3 nu ar avea nicio reţinere, dar ei şi-au făcut testul cu chemarea în Piaţa Constituţiei, au filmat să pară că sunt mulţi oameni, dar testul lor a fost un eşec. Câteva mii au fost aduse de PSD, am văzut-o pe multe posturi această informaţie, am văzut oameni politici în grupul celor veniţi. Însă dacă luăm ce face Antena3, categoric, niciodată OTV-ul nu a fost atât de mârşav cum este Antena3. Mă bucur de orice înseamnă un pas către consolidarea democraţiei. Dacă am fi văzut 50.000 de oameni, că ei asta au vrut (...) dar au venit maxim 5.000 de persoane. (...)  A vrut să îşi asigure bunăvoinţa Antenelor. Klaus Iohannis nu a înţeles lecţia că niciodată nu câştigi când te susţin Antenele", a spus Traian Băsescu. 

 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel