Topul filmelor pe care nu trebuie să le ratezi în această vară

im
im

Cele mai așteptate blockbustere ale anului se luptă pentru locul fruntaș în box-office-ul din această vară.

 ProCinema a realizat o listă a celor mai așteptate blockbustere ale anului 2013. De la "Iron Man 3", până la "Star Trek Into Darkness" și "The Fast and The Furious 6", filmele care vor aduce milioane de dolari încasări sunt:

1. Iron Man 3 Regie: Shane Black Distribuție: Robert Downey Jr., Guy Pearce,Gwyneth Paltrow

Iron Man 3 aduce un nou capitol din aventurile lui Tony Stark. Când Tony Stark (Robert Downey Jr.) își găsește lumea distrusă de unul dintre dușmanii săi, acesta dorește să se răzbune.

2. The Great Gatsby Regie: Baz Luhrmann Distribuție: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton

The Great Gatsby este o dramă despre visul american neîmplinit, cu iubiri imposibile, trădări și tragedii. Evenimentele sunt privite prin ochii scriitorului aspirant Nick Carraway (Tobey Maguire), care este martorul unor obsesii de-ale lui Jay Gatsby (Leo DiCaprio), noul său vecin din New York. Gatsby are totul, mai puțin dragostea femeii pe care o iubește, pe Daisy (Carey Mulligan).

3. Star Trek Into Darkness Regie: J.J. Abrams Distribuție: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana

Când echipajul navei Enterprise este chemat înapoi acasă, descoperă că o forță răuvoitoare din cadrul propriei organizații a detonat flota, lăsând lumea într-o stare de criză. Având de reglat un cont personal, căpitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expediție în zona de război, pentru a pune mâna pe o armă de distrugere în masă. 4. The Fast and the Furious 6 Regie: Justin Lin Distribuție: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson De când Dom (Vin Diesel) și Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internațională, eroii s-au plimbat pe tot globul. Dar, nemulțumiți și simțind că le lipsește ceva, cei doi nu vor să se întoarcă acasă, încă. 5. The Hangover Part 3 Regie: Todd Phillips Distribuție: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms Phil, Stu, Alan și Doug merg spre Tijuana, Mexic, pentru a-și salva prietenul (Zach Galifianakis) dintr-un spital de nebuni. De această dată nu este vorba de nicio nuntă și de nicio petrecere pentru burlaci, dar băieții nu se pot ține de promisiunile făcute. 6. After Earth Regizor: M. Night Shyamalan Distribuție: Will Smith, Jaden Smith, Isabelle Fuhrman La o mie de ani după ce un cataclism a forțat omenirea să fugă de pe Pământ, Nova Prime a devenit noua casă a oamenilor. Legendarul general Cypher Raige (Will Smith) se reîntoarce la familie după o îndelungă perioadă petrecută la datorie. Evenimente neprevăzute îl aduc în lumină pe Kitai (Jaden Smith), fiul generalului, care trebuie să-și salveze tatăl. 7. Now You See Me Regie: Louis Leterrier Distribuție: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Michael Caine Filmul spune povestea unei echipe de iluzioniști care reușesc să jefuiască o bancă și să răsplatească audiența cu banii. FBI-ul încearcă să rezolve situația, dar nu poate explica modul în care banca a fost jefuită, deși acest lucru se știe. 8. Man of Steel Regie: Zack Snyder Distribuție: Henry Cavill, Russell Crowe, Amy Adams Un Superman mai complex și mai întunecat ca niciodată. Filmul își propune să salveze franciza super eroului și să aducă o nouă trilogie asemnătoare celei a Cavalerului Negru.

9. World War Z Regie: Marc Forster Distribuție: Brad Pitt, Mireille Enos, David Morse

Un film action horror inspirat din romanul lui Max Brooks. Brad Pitt îl interpretează pe Gerry Lane, un membru al Națiunilor Unite care călătorește în jurul lumii pentru a căuta originile pandemiei de zombi. 10. Monsters University Regie: Dan Scanlon Distribuție: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi Acțiunea filmului se petrece cu zece ani înainte de evenimentele din Monsters, Inc., primul film din serie. Mike Wazowski și James P. Sullivan sunt prieteni inseparabili, însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa. 11. The Lone Ranger Regie: Gore Verbinski Distribuție: Johnny Depp, Armie Hammer, Tom Wilkinson O adaptare modernă a aventurilor descrise de serialul cu același nume al anilor '50. Tonto (Johnny Depp), un curajos luptător nativ american, spune povestea lui John Reid (Armie Hammer) și a modului în care acesta s-a transformat dintr-un om al legii, într-o legendă a dreptății în Vestul Sălbatic.

12. Despicable Me 2 Regie: Pierre Coffin, Chris Renaud Distribuție: Steve Carrell, Kristen Wiig, Ken Jeong

Gru (Steve Carell) este recrutat de Liga Anti-Rău-Făcătorilor pentru a opri un super criminal.

13. Pacific Rim Regie: Guillermo del Toro Distributie: Idris Elba, Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi

Extratereștri giganți se ridică din ape și iau cu asalt omenirea, declanșând un război care consumă resursele Planetei. În ciuda tuturor eforturilor, infrangerea oamenilor pare iminentă, iar singura speranță a locuitorilor de pe Terra o reprezintă doi eroi neobișnuiți.

14. White House Down Regie: Roland Emmerich Distribuție: Channing Tatum, Jamie Foxx

Channing Tatum joacă rolul unui agent secret, care trebuie să-l apere pe șeful SUA (Jamie Foxx), atunci când un grup de teroriști reușește să captureze Casa Albă și să-i facă pe toți cei prinși în interior ostatici.

15. The Wolverine Regie: James Mangold Distribuție: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Tao Okamoto 

Cea mai mare parte a acțiunii se petrece în Tokyo. Logan se îndrăgostește de misterioasa Mariko (Tao Okamoto) și cade la mijloc într-o luptă între găști.

16. Elysium Regie: Neill Blomkamp Distribuție: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley

Acțiunea filmului este plasată în anul 2159, când există două clase sociale: cei foarte bogați, care locuiesc pe o stație spațială construită de mâna omului Elysium, în timp ce restul oamenilor trăiesc pe o planetă suprapopulată și în ruină.

17. Red 2 Regie: Dean Parisot Distribuție: John Malkovich, Bruce WIllis, Hellen Mirren

Frank Moses (Bruce Willis), Marvin (John Malkovich), și prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar și motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.

18. Kick- Ass 2 Regie: Jeff Wadlow Distribuție: Chloe Moretz, Jim Carrey, Aaron Taylor-Johnson

O comedie cu super eroi, regizată, alături de Jeff Wadlow, de autorul cărții care se află la baza acestei producții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel