Topul cele mai neinspirate daruri de Crăciun pentru români

Calul de dar nu se caută la dinţi, spune o zicală din vremurile de demult, însă românii se pare că nu sunt întotdeauna încântați de ceea ce primesc în dar cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, cele mai detestate cadouri primite de Crăciun find produsele alimentare. 

Potrivit statisticilor, anumite daruri pot strica spiritul sărbătorilor. Rezultatele unui studiu făcut în ţări europene, inclusiv România, relevă că peştii de acvariu şi banii în plic sunt cele mai detestate cadouri, relatează Digi 24.

De exemplu, darurile culinare primite cu ocazia Crăciunului sunt cele mai neinspirate pentru 6 din 10 români, de aceeași "apreciere" având parte și articolele de papetărie, cosmeticele sau peştii de acvariu. Cu toate acestea„ există români care au identificat soluția dacă au primit asemenea daruri: le oferă altor persoane.

De ce alegem cadouri greșite pentru prieteni de Crăciun

Potrivit aceluiași studiu, un cadou neinspirat pentru una din zece persoane devine motiv de ceartă cu persoana iubită, iar bărbații sunt mai leneşi decât femeile când vine vorba de umblat prin magazine pentru un dar de Crăciun Ei amână această acțiune pentru a doua jumătate a lunii decembrie, 20 la sută dintre aceştia cumpărând cadourile cu doar o zi înainte de a le dărui

Clasamentul celor mai neinspirate cadouri de Sărbători, este dominat de produsele alimentare, pe pozițiile următoare situându-se articolele de papetărie, peştii de acvariu și banii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel