Top destinații turistice care dezamăgesc vizitatorii

Cei mai mulți dintre noi au visat toată viața să ajungă la Paris, la Roma sau la Veneția, dar, când au ajuns în locurile mult dorite, au constatat că lucrurile nu stau așa cum par.

„Daily Telegraph a alcătuit o listă cu orașele care nu merită vizitate, ținând cont de părerile mai multor utilizatori de Reddit.

1. Los Angeles- „întreg orașul este o minciună”

Turiștii care se așteptau să surprindă strălucirea și eleganța Hollywood-ului au descoperit, de fapt, un oraș periculos, murdar, aflat în continuă expansiune urbană. Cei mai mulți susțin că sunt prea multe clădiri, că este „neinteresant”, iar pe Hollywood Boulevard stau oameni ai străzii care dorm vizavi de Walk of Fame. De asemenea, orașul este foarte mare, fiind imposibil să te plimbi, iar transportul în comun este dezastruos, făcând orașul inaccesibil celor care nu au mașină.

2. Piramidele din Egipt

Egiptul ne prezintă o listă impresionantă de locuri ce pot fi vizitate. Însă, poate ar trebui să ne gândim de două ori deoarece circulă numeroase zvonuri despre bagaje furate și străzi pline de gunoi.

Piramidele „pot fi văzute de la Pizza Hut” și sunt atât de aproape de oraș încât nu pot fi imaginate departe de zgomot și haos, susțin vizitatorii.

Cei mai mulți au spus că au fost constant hărțuiți de localnici pentru a cumpăra diferite obiecte, iar unul dintre turiști a spus că a simțit „un pumn în stomac” când a intrat în camera centrală a piramidelor care arată precum un „grajd de vaci”.

3. Paris - „Cel mai groaznic oraș din lume”

Capitala franceză este des criticată din cauza localnicilor care sunt impertinenți și au un aer de superioritate față de turiști.

„Nu am putut să îmi comand o cafea, nici în engleză, nici în franceză, fără să primesc o privire disprețuitoare de la vânzători”, este deja o replică bine cunoscută în lume.

Alții mai spun că prețurile sunt piperate, orașul este murdar și peste tot „miroase a urină”.

Citește și: Priveliște fabuloasă din vârful celei mai înalte clădiri din lume

4. Veneția -„O imensă capcană turistică”

Veneția, orașul iubirii, a avut mulți vizitatori care au plecat frustrați. Cei mai mulți consideră că orașul a decăzut din cauza turiștilor, fiind imposibil să găsești mâncare și băutură la prețuri accesibile în zonele centrale. Alții spun că este aglomerat și plin de excroci și merită să fie vizitat cel mult un weekend.

„Faimoasele canale sunt foarte poluate și pline cu gunoaie”, spune un vizitator.

5. Dubai: „Fum și oglinzi”

Mall-urile imense, excesiv de scumpe, și zgârie-norii nu au impresionat sub nicio formă unii vizitatori. Turiștii susțin că este „foarte scump, superficial, fals și neprietenos”, în timp ce alții au spus că au plecat cu un sentiment de gol în stomac din cauza lipsei de cultură.

Cei mai mulți nu s-au împăcat cu temperaturile ridicate, contrastul dintre „mall-uri și cartiere sărace”, în timp ce alții au obiectat față de o cultură sexistă pe care au observat-o în timpul vizitei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel