Priveliște fabuloasă din vârful celei mai înalte clădiri din lume

O imagine compusă cu ajutorul a 48 de fotografii realizate din vârful celei mai înalte clădiri din lume oferă o priveliște uimitoare a Dubaiului.

  

Fotograful britanic Gerald Donovan a dorit să împărtășească cu toți oamenii ceea ce a experimentat pe viu în vârful celei mai înalte clădiri construite vreodată, Burj Khalifa, aflat la 828 de metri înălțime față de nivelul mării, scrie stirileprotv.ro.

Astfel, a compus o imagine fabulaosă ajutorul a 48 de fotografii pe care le-a realizat, în care se pot observa diverse obiective turistice ale Dubaiului, precum Dubai Mall, renumitul hotel Burj Al Arab sau Hipodromul Meydan. Poza poate fi marită sau rotită pentru a oferi o imagine cât mai apropiată de cea pe care o au turiștii aflați în vârful clădirii Burj Khalifa.

"Priveliștea este totul. Nimic nu se poate compara cu priveliștea - este un loc unic. De la perioada Marilor Piramide, puține clădiri au deținut titlul de cea mai înaltă clădire de pe Pământ. (...) Este o clădire foarte, foarte specială și sper că oamenii o vor aprecia și mai mult acum, când vor vedea priveliștea din vârful său", a declarat Gerald Donovan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel