Top cele mai petrecăreţe ţări în noaptea de Revelion: România, pe locul trei

Românii petrec până târziu în noaptea dintre ani, România clasându-se pe primele locuri într-un top al celor mai petrecăreţe ţări în seara de Revelion, informează mirror.co.uk, potrivit Mediafax.

Locuitorii din Rusia, Ucraina și România ocupă podiumul clasamentului celor mai petrecărețe țări în noaptea de Revelion, este rezultatul unui studiu realizat de compania Jawbone - care vinde brăţări ce monitorizează activitatea unei persoane, reuşind astfel să facă o medie a orei la care merg la culcare locuitorii din diferite ţări ale lumii.

Ruşii sunt cei mai rezistenţi în noaptea dintre ani, cu oraşe ca Moscova şi Sankt Petersburg în topul clasamentului. Ora la care merg la culcare locuitorii din Moscova este 3.43, în timp ce oamenii din Sankt Petersburg au tendinţa de a sta treji până la 3.35.

Apostoiu Mihaela, câștigătoare concurs "REVELION LA PALATUL PARLAMENTULUI". Ce a povestit

Românii petrec în medie în noaptea de Revelion până la ora 3.55. Astfel, la miezul nopţii, 96,8% din populaţia României se află în toiul petrecerii pentru a marca noul an, potrivit cifrelor publicate pe blogul Jawbone.

Pe de altă parte, ruşii petrec în noaptea dintre ani până la ora 3.36, iar locuitorii Ucrainei se distrează de Revelion, în medie, până la ora 3.26.

De asemenea, ora medie la care merg la culcare locuitorii din Kiev (Ucraina), Buenos Aires (Argentina) şi Madrid (Spania) este 3.00. Următoarele poziţii în top sunt ocupate de Santiago, Barcelona, Varşovia, Mexico City şi Paris.

Britanici nu sunt foarte petrecăreţi, deoarece ora medie la care merg la culcare este 1:38, ceea ce situează Marea Britanie abia pe locul 39 în top. Irlandezii merg la culcare abia după ora 1:59, americanii, în jurul orei 12.55, iar australienii se culcă în jurul orei 12.53.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel