Apostoiu Mihaela, câștigătoare concurs "REVELION LA PALATUL PARLAMENTULUI". Ce a povestit

Câștigătoarea concursului "Revelion la Palatul Parlamentului", Apostoiu Mihaela Florentina, a povestit pentru DC News că nu se aștepta să petreacă noaptea de Revelion într-o atmosferă atât de specială.

VEZI ȘI: Demisii șoc în mass-media din România. Cine sunt jurnaliștii care au plecat de la principalele televiziuni de știri

Întrebată cum a aflat de concurs, tânăra din Târgoviște ne-a spus: "Sunt fan pagina ziarului DC News și așa am aflat de concurs. M-am înscris cu câteva zile înainte de a se încheia concursul și chiar nu mă așteptam să am norocul să câștig. Când am aflat, m-am bucurat foarte mult având în vedere că sunt tânără și nu îmi plănuisem nimic pentru acest Revelion. M-am bucurat și pentru că este ziua soțului meu și vom merge împreună la Palatul Parlamentului. Nu am fost niciodată să vizitez Palatul Parlamentului, iar acum am ocazia să petrec acolo și noaptea dintre ani".

"Îmi place să citesc DC News pentru că furnizează informații de ultimă oră pe care la televizor poate nu le aud. Formatul paginii este ok și îmi place că, în afară de politică, găsesc și multe informații legate de starea vremii. Este un ziar bine organizat", a mai spus Apostoiu Mihaela Florentina.

Apostoiu Gurau Mihaela Florentina și Apostoiu Gurau Vasile sunt câștigătorii care vor avea parte de un Revelion de vis la Palatul Parlamentului. Aceștia vor avea parte de multe surprize în noaptea dintre ani cu atât mai mult cu cât este vorba despre un eveniment care va avea o tematică incitantă, "Hollywood Galele Filmului".

Spectacolul în sine își propune să reproducă, într-un mod fidel, ceremoniile elegante de film de la Hollywood și să inducă participanților senzația extraordinară resimțită de personalitățile din cinematografie.

"Vă invităm ca, pentru o noapte să fim asemenea starurilor care pășesc an de an pe covorul roșu, în lumina orbitoare a blitzurilor și extazul miilor de fani prezenți", se arată pe site-ul oficial al evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel