Top cele mai citite cărţi în 2014. Cartea lui Klaus Iohannis, pe primul loc în clasamentul ebook-urilor

Cărțile scrise de autori români, nu neapărat literari, cât celebri, precum Klaus Iohannis, Andreea Esca, Tudor Chirilă sau Dan Puric, s-au numărat printre preferințele românilor în anul 2014, potrivit topului realizat de elefant.ro în urma vânzărilor de eBooks. 

"Pas cu Pas", cartea scrisă de actualul președinte Klaus Iohannis, lansată la Târgul de Carte Gaudeamus 2014, în prima săptămână după alegerile pentru funcția de la Palatul Cotroceni, a fost cea mai căutată și citită scriere în format digital anul trecut, conform clasamentului întocmit de elefant.ro. 

Printre cele mai căutate cărți ale autorilor români pe elefant.ro se numără volumele tipărite ale lui Chris Simion - "Ce ne spunem când nu ne vorbim", Irina Binder - "Fluturi" și Simona Tache - "Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut".

Românii care au cumpărat volume ale scriitorilor români au mai avut printre favoriți și cărțile lansate de importanți formatori de opinie, precum Andreea Esca, Tudor Chirilă sau Dan Puric.

Pe locul doi în topul celor mai căutate eBooks în 2014 se află cunoscuta scriitoare britanică E. L. James cu volumul "Cincizeci de umbre ale lui Grey", urmată de proaspăt lansata carte a lui Paulo Coehlo, "Adulter", scrie romaniatv.net.

Clasamentul scriitorilor străini preferați de români în 2014 este dominat de Markus Zusak, autorul cărții "Hoțul de cărți", urmat de E. L. James, cu populara serie "Cincizeci de umbre ale lui Grey", și scriitorul brazilian Paulo Coehlo cu cartea "Adulter", lansată în luna septembrie.

Top 5 cele mai vândute titluri la Bookfest 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel