TOP 5 cele mai seducătoare femei, în funcție de zodie

Sa fii feminina, seducatoare, atractiva- acestea sunt calitatile dupa care un barbat se da in vant si ar lasa totul doar pentru a te avea. 

Ar fi necesar sa cunoastem care sunt cele mai seducatoare femei, in functie de zodie, pentru a sti daca facem parte din ele si inca nu ne-am descoperit sau pur si simplu sa evitam intalnirile cu ele cand iesim cu partenerul de viata.

Leu

Pe primul loc la toate cand vine vorba de acest capitol, femeia Leu este de-a dreptul iesita din comun. Isi fixeaza prada, inca din primele minute de contact cu toti cei din incapere si isi pune la cale atacul. Scoate tot ce are mai bun pe masa si nu ii este frica de un refuz. Despre ce vorbim aici? Nu va fi un refuz in fata unei astfel de femeie. Este constienta de ce si cand sa spuna si mai ales isi citeste interlocutorul atat de bine incat stie exact ce carte va juca cu acesta.

Citește și: TOP 5 cei mai inteligenți bărbați, în funcție de zodie


Balanta

Farmecul acestor doamne putem spune ca este de-a dreptul iesit din comun. Nu vei uita o aparite sau vreo intalnire cu o astfel de persoana deoarece te va zdruncina din cap pana-n picioare. Stie intotdeauna cum sa se "vanda", cum sa-si scoata in evidenta calitatile, atuu-urile, dar mai ales, cel mai important este ca nu se va autodistruge, nu-ti va prezenta defectele, nu ti le va insira, cum fac alte zodii, ci le va tine ascunse bine pana va fi sigura pe tine.

Scorpion

Femeia Scorpion nu este neaparat frumoasa din punct de vedere fizic, insa ce are, ce detine mai de pret, stie foarte bine cum sa puna in valoare. Mizeaza foarte des pe sexualitate si nu poti sa-i rezisti cand iti va cere vreun favor. Barbatii ii cad efectiv la picioare si-si doresc sa o aiba macar o noapte. Cu toate acestea, foarte putine dintre aceste femei stiu cum sa profite de calitatile lor si cum sa le exteriorizeze la maxim.

Citește articolul integral pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel