TOP 5 cei mai inteligenți bărbați, în funcție de zodie

Visul oricărei femei este să aibă alături un barbat inteligent, care se poate descurca cu brio în orice situație l-ar pune viața.

Care sunt cei mai inteligenți bărbați, în funcție de zodie și ce trebuie să facem pentru a-i avea acasă în fiecare zi.

Berbec

Berbecul e una dintre cele mai inteligente zodii. Poate nu este el cel mai iscusit cand vine vorba de punerea la cale a unui plan si mai ales exprimarea acestuia, insa cand vine vorba de stiintele exacte ei sunt pe primul loc. Gandesc logic si pe moment fara a fi nevoie de prea mult stres sau bataie de cap. Reusesc sa impresioneze cu aceasta usurinta de a manevra problemele si dau senzatia ca este un barbat veritabil, un barbat pe care toate femeile l-ar dori.

Rac

Cand vine vorba de inteligenta unui Rac, sa te tii bine. Ajung sa se cunoasca pe sine si mai ales sa te cunoasca atat de bine incat nu ai cum sa-i mai scapi vreodata- nici nu credem ca ai mai vrea. Reuseste cu brio sa manevreze orice situatie si sa anticipeze si acesta este motivul pentru care toate relatiile lui sunt de durata. Este foarte carismatic si stie cum sa-si scoata la iveala aceasta calitate ori de cate ori este nevoie, fara a deranja prin prezenta sau prin orgoliul sau prea mare.

Leu

Nu era posibil ca Leul sa nu se regaseasca in acest top. Cu toate ca el mereu crede despre sine tot ce e mai bun, trebuie sa-i recunoastem meritele. Este un lider innascut si inteligenta sa este cea care-l ajuta de fiecare data sa ia cele mai bune decizii si sa iasa din cele mai imposibile situatii. Citeste oamenii inca de la primele cuvinte adresate si isi dau seama cu usurinta care le sunt intentiile.

Citește articolul pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel