Tomac: Dragnea ar putea pune premier de la UDMR

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intenţiona să propună un premier de la UDMR, în locul lui Sorin Grindeanu, a susţinut marţi deputatul PMP Eugen Tomac, într-o declaraţie de presă făcută la Parlament. 

El susţine că a aflat acest lucru de la colegi parlamentari, inclusiv de la PSD, cu puţin timp înainte de a face declaraţia de presă. 

"Vreau să înţeleagă românii cât se poate de clar că au fost minţiţi cu neruşinare anul trecut la alegeri. Au promis că anul acesta vor mări salariile cu 80% pentru cadrele didactice şi fiecare medic va avea un salariu de la 3.500 de euro în sus. Inclusiv această chestiune făcea parte din programul de guvernare pe care domnul Dragnea cu mult talent îl prezenta în campania electorală. Constatăm însă că la mai bine de jumătate de an de guvernare, după ce s-a prezentat în faţa propriilor colegi cu un plic în alb şi le-a cerut un vot de încredere fără să ştie pe cine votează, mi s-a părut un lucru extrem de grav şi sper că nu se confirmă, însă dacă domnul Dragnea va propune un prim ministru de la UDMR e o chestiune care deja depăşeşte imaginarul în politică" a declarat Tomac. 

El a calificat informaţia primită ca fiind "extrem de îngrijorătoare". 

"Dacă domnul Dragnea nu mai are încredere în proprii colegi nu cred că este o soluţie să vină cu o propunere de la UDMR. Nu am auzit de un nume, am auzit de această variantă pe care o vehiculează colegii şi mi se mare îngrijorător. (...) De la colegi parlamentari (n.r. - are informaţia) cu care am discutat, inclusiv din PSD. Îl cred în stare (n.r. pe Liviu Dragnea), după ce a venit şi le-a prezentat propriilor colegi un plic cu un nume fără să ştie exact pe cine nominalizează. În haosul pe care l-a creat în clipa de faţă şi instabilitatea politică care pândeşte România să nu meargă atât de departe, pentru că ar fi un lucru nepotrivit pentru România de astăzi", a mai spus deputatul PMP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel