EXCLUSIV  Terapie Intensivă în pandemia COVID-19. Prof Dr Dorel Săndesc, la Academia de Sănătate

Prof Dr Dorel Săndesc, reputat expert în Terapie Intensivă, vine la Academia de Sănătate luni, 21 septembrie, de la ora 11.00, pentru a discuta despre problemele și provocările din pandemia COVID-19. 

Prof. Dr. Dorel Săndesc este profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, activează la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din orașul de pe Bega, Vice-Președinte al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, și este președinte al Comisiei de Anestezie și Terapie Intensivă de la Ministerul Sănătății. 

Reputat specialist, Prof. Dr. Dorel Săndesc va vorbi, la Academia de Sănătate, despre problemele uriașe pe care pandemia de COVID-19 le-a provocat și le poate provoca în spitalele din România. 

Ce se întâmplă cu pacienții care fac forme grave de COVID-19, cum se luptă medicii de la ATI să-i salveze, ce efecte are infecția cu coronavirus în organismul uman și ce tratamente au sau nu succes contra acestei noi boli cumplite, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vom afla de la Prof. Dr. Dorel Săndesc.

Emisiunea va fi retransmisă luni, 21 septembrie, de la ora 11.00, simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel