EXCLUSIV  Taximetrist, criză de nervi. Mirela Vescan: A început să țipe la mine. M-a făcut păcătoasă. Am crezut că leșină la volan / video

Mirela Vescan
Mirela Vescan

Mirela Vescan are 30 de ani în machiaj, timp în care a trecut prin toate etapele importante pentru dezvoltarea sa ca make-up artist.

A lucrat în teatru, televiziune, fotografie, show, film, modă, publicitate, fotografie, marketing, a experimentat, a făcut demonstrați de machiaj etc și a predat machiaj.

A început să predea machiajul încă de pe vremea când urma cursurile celei de-a doua școală de machiaj profesional – pentru „avansați”. A predat „machiajul manechinului” la Casa de Cultură a studenților Ion Preoteasa, au fost mai mult de zece ani în care i-au trecut prin clasă generații de modele cu care a păstrat o relație frumoasă de prietenie.

Ca să aibă însă curajul de a forma make-up artiști, a mai așteptat câțiva ani. A adunat experiență, informație, astfel încât, astăzi, cursul ei de machiaj să fie recunoscut ca fiind unic, antrenant, complet, complex, variat și evident, mereu îmbunătățit. Machiajul este pentru Mirela Vescan un mod de viață.

Dar chiar dacă astăzi machiajul este iubit de toată lumea, nu mereu a fost așa. Mirela Vescan a povestit la Mi-Th influencer ce a pățit într-un taxi doar pentru că se ocupă cu make-up.

„Cândva mi-am luat bullying din cauza machiajului. La un moment dat, o profesoară a venit să mă întrebe cum îmi permit să fardez. Am întâlnit un taximetrist care m-a văzut cu trusa. Mai eram cu o colegă care făcea coafuri. Ne-a întrebat ce avem în truse. I-am spus că am farduri și că fac machiaj cu ele.

Când a auzit... a început să țipe la noi, dar mai ales la mine. M-a făcut păcătoasă. A început să-mi povestească despre Manuscrisele de la Marea Moartă că folosesc sulimanuri pentru pierzania bărbaților. Îi tremurau mâinile pe volan. I-am zis: „știți că și bărbații se fardează? Mai ales în domeniul profesional, în televiziune? Să nu credeți că pielea umană se vede așa o vedeți”. Am crezut că leșină la volan de nervi. I-am zis că sunt un client, îmi plătesc cursa și nu înțeleg de ce trebuie să fiu jignită. Atunci s-a potolit și mi-a cerut scuze. Dar da, mi-am încasat-o foarte des”, a povestit Mirela Vescan la DC News, DC News și Spectacola.

Iată emisiunea completă:

Machiajul poate oferi o serie de beneficii și poate ajuta în diverse moduri, atât din punct de vedere estetic, cât și psihologic. Iată câteva dintre aspectele în care make-up poate ajuta:

Îmbunătățirea aspectului: Machiajul corect aplicat poate acoperi imperfecțiunile pielii, cum ar fi acnee, pete sau cearcăne, și poate oferi un ten uniform și radiant.

Încredere în sine: Pentru mulți oameni, aplicarea machiajului poate crește încrederea în sine și poate face ca persoana să se simtă mai frumoasă și mai bine în pielea sa.

Exprimarea creativității: Machiajul poate fi o formă de artă și autoexprimare. Oamenii îl folosesc pentru a-și arăta personalitatea și stilul lor individual.

Înțelegerea frumuseții: Aplicarea machiajului poate ajuta oamenii să învețe mai multe despre structura feței lor și să descopere cum pot evidenția anumite trăsături sau caracteristici.

Transformare temporară: Make-up-ul poate crea transformări temporare ale aspectului, ceea ce poate fi distractiv și captivant pentru cei care îl folosesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel