Tăriceanu anunță evaluarea miniștrii ALDE

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu
Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri că în perioada următoare va face o evaluare a activităţii miniştrilor ALDE, în urma unor discuţii cu fiecare în parte. 

"Le-am cerut colegilor mei din Cabinet, în zilele următoare o să stabilim întâlniri cu fiecare, pentru a prezenta o evaluare a stadiului îndeplinirii obligaţiilor pe care şi le-au asumat prin programul de guvernare şi a calendarului pe care îl urmează ... Urmează să facem această evaluare, să o facem în zilele următoare", a afirmat Tăriceanu după şedinţa Biroului Politic Executiv al ALDE. 

El a precizat că în cadrul acestor discuţii urmăreşte "să fie depistate şi eventuale probleme nesoluţionate". 

'Sunt aproape şase luni de la instalarea guvernului şi cred că este normal pe parcurs, nu aşteptam să se acumuleze eventual întârzieri, vreau să văd fiecare. Nu este numai o evaluare. Vreau să ştiu cum colaborează, dacă sunt probleme nesoluţionate, dacă sunt probleme care au rămas în suspensie, modul cum colaborează cu ceilalţi colegi, pentru ca îmi revine şi mie şi colegului meu, Liviu Dragnea, şi responsabilitatea politică pentru buna-reuşită a acţiunii guvernamentale. Din experienţa pe care o am ca prim-ministru, şi lucrurile nu cred că sunt în alt registru acum, de multe ori am constatat că miniştrii nu comunică între ei. Când au probleme, vin unii dintre ei, ne înştiinţează pe noi, dar trebuie să şi le rezolve (...). După ce fac evaluarea, nu o să discut în public, primul lucru pe care o să îl fac, o să discut cu preşedintele PSD să facem împreună un bilanţ", a explicat Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel