Tânără dintr-un cămin de liceu, amenințată cu arma

Pistol
Pistol

O tânără de 17 ani care locuiește într-un cămin al unui liceu din Iași ar fi fost amenințată cu arma, duminică seară, în curtea unității de învățământ. Un profesor a alertat autoritățile.

Un profesor a alertat autoritățile, dar, când a discutat cu polițiștii, fata a spus că nu a văzut nicio armă și că nu depune plângere pentru lovire.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, în curtea Colegiului Tehnic de Transporturi și Construcții Iași. Un grup de tineri a pătruns în parcul din fața unității de învățământ și a intrat în conflict cu două fete de locuiesc în căminul școlii, scrie Mediafax.

"Era un grup de 7-8-9 tineri"

"Niște tineri din cartier au intrat în curtea școlii și au avut o altercație cu două fetițe care sunt cazate în cămin, nu sunt de la mine de la școală. A intervenit portarul, pedagogul de serviciu, s-au respectat procedurile, a fost chemat serviciul 112. Nu sunt victime, nu a avut nimeni nevoie de îngrijiri medicale. (...) Era un grup de 7-8-9 tineri, și fete și băieți, știu doar că s-au legat de fete, nu știu mai mult de atat. Copiii sunt la Secția 5 la audieri, acolo e și pedagogul și paznicul", a declarat, pentru Mediafax Anca Roznovanu, directorul Colegiului Tehnic de Transporturi și Construcții Iași.

Apelul la 112 a fost făcut de către pedagogul de serviciu, care a aflat de la cele două fete ce s-a întâmplat.

Răsturnare de situația

"Pe la ora 17.30 am fost sesizați cu privire la faptul că o elevă din municipiul Iași ar fi fost amenințată. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că aceasta ar fi avut discuții contradictorii cu un tânăr, fără a fi amenințată. Apelul inițial a fost pentru amenințare cu armă, dar fata a declarat că nu a fost amenințată în niciun fel și nu a observat nicio armă" , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Beatrice Romanescu.

Potrivit unor surse, fata ar fi fost lovită de tânăr în zona abdomenului, însă nu vrea să depună plângere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel