SRI, mesaj haios de Dragobete. Cum au reacționat internauții

Serviciul Român de Informaţii surprinde de Dragobete, cu o postare amuzantă pe pagina de Facebook a instituției. 

Pentru a marca sărbătoarea de Dragobete, SRI a transmis un mesaj din care fiecare a înțeles ce a vrut, după cum reiese și din comentariile internauților.

”De #Dragobete este musai ca fetele să îi viziteze pe cei pe care îi iubesc. Ciudat, la noi la poartă nu prea e trafic”, este mesajul SRI, suprapus pe o fotografie cu un câine mops care privește trist pe o fereastră. 

Citește și: DRAGOBETE 2017. Mesaje de Dragobete

Postarea a primit numeroase aprecieri, dar și comentarii savuroase: ”eu vreau să vin la SRI, dar deocamdată nu sunt posturi”, ”sunt plecate pe la DeNeAu..!...acolo "ie mai multi de iubit.."...hahahaha”, ”cred ca fetele sunt suparate pe voi , politic se pare ca am virat spre est , psd sfasie tot ce a mai ramas din tara asta , ne-am injurat fostii prieteni si aliati , de furat nu mai vorbesc ,iar dumneavoastra nu pare ca faceti cine stie ce”, ”sunt puține fete curtate de mai mulți bărbați, e concurență mare pentru băieți, de Dragobete sărută fetele!”, Nu prea sunteți iubiți . Nici nu ar trebui să aveți așteptări de la cât ați contribuit (și voi) la toată hoția din România”, ”fetele e rele si nu vrea sa vorbeste cu voi?”, ”Nu prea stim unde e poarta”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel