Sorina Pintea, reținută de DNA. Cătălin Cherecheș, mesaj despre denunțător

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare a transmis un mesaj după ce s-a zvonit că s-ar fi cunoscut cu denunțătorul Sorinei Pintea. 

Cătălin Cherecheș susține că nu se cunoaște cu denunțătorul Sorinei Pintea. El spune că totul este o confuzie. 

"Sunt primar de 10 ani și cam știu firmele relevante de construcții care activează în Baia Mare. Eu nu am auzit de domnia sa(de denunțător-n.r.), să fi activat în municipiu, într-un mod relevant. Contractul din câte înțeleg, contractul de la spital era destul de important, deci cred că trebuia să fie o firmă relevantă despre care eu nu am auzit. Eu nu am auzit de acest domn Costea(denunțătorul-n.r.). Știu prin ce a trecut fiul doamnei Pintea și nu cred că vorbește prostii, el înțelege ce înseamnă legea. Doamna Pintea are o situație medicală delicată și are și un copil mai mic, sper ca lucrurile să iasă la iveală. (...) Directorul general al Poliției Locale din municipiul Baia-Mare se numește Coste Dorin și de aici probabil această confuzie," a spus Cherecheș. 

Sorina Pintea a fost reținută de procurorii DNA pentru 24 de ore după un flagrant făcut vineri în Spitalul din Baia Mare. Procurorii susțin că suma de 120.000 lei pe care Sorina Pintea ar fi primit-o în flagrant vineri, printr-un intermediar, reprezenta a doua tranșă din suma totală.

Conform procurorilor, Sorin Pintea ar mai fi încasat anterior 10.000 de euro. Procurorii mai arată în comunicatul de presă transmis sâmbătă că banii primiți de Sorina Pintea ar reprezenta 7% din valoarea unui contract de achiziție publică pentru “proiectarea și executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară și toracică și spații adiacente”.

Judecătorii de la Tribunalul București decid, sâmbătă, dacă vor emite mandat de arestare pe numele fostului ministru al Sănătății, se arată în comunicatul transmis sâmbătă de DNA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel